Friday, February 4, 2011

Simply Stripey

Top: Mines Shopping Centre; inner&shawl: jalan TAR; bright pink skinnies: Valleygirl; sneakers: Times Square
 
Hey!pe khabar dude & dudette? Hari ni aku uploadkan style aku la sebab macam dah lama tak upload. Tema hari ini ialah simple&comfortable! No accessories. No high heels, which is agak menyakitkan (bagi aku la sebab tak biasa pakai). Walaupun takde accessories, tapi ade sedikit uraian2x yang berkilauan kat baju tu.hoho.
Kalo perasan, tudung tu aku belit cara lain skit ar. Tak tahu la okay ke tak style tudung camtu. Korang rase? Silakan memberi pendapat anda yang penuh bernas dan penuh kritikan.ngee. sekian, time kaseh.

pic have been removed

28 comments:

  1. style jer... ko guna photoshop ker??

    ReplyDelete
  2. leya&syeera:hooowh.yeah!! :)
    petai:haah.phtshop

    ReplyDelete
  3. HUHU....simple n nice...wahhhh...brani nyew pakai seluar pink kuat yeww....heheh....gud2!! love pink...

    ReplyDelete
  4. love the way u wear the shawl. boleh kot buat tutorial. hihi.

    btw, nice edit. ajaq ajaq XD

    ReplyDelete
  5. Cantik, aii akak tak berani lagi nak pakai seluar kaler2 :)

    http://yats-stories.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. shiqin:tq :) mule2 x brani gak.ble dh 5mnit pkai, rase bese je.
    nia:erk.segannye nk buat tutorial.hehe
    nelly:arigatok!hehe
    imran:slipar jepun?
    fika,miss eyes, fatin, yats:macey!!! :)
    shahiela:semestinye

    ReplyDelete
  7. i rasa this is my first time dtg cni..n totally love the way u deit ur picture dear..and ur header pon cntik!!

    ReplyDelete
  8. salam perkenalan..first time jenguk blog nie..anyway,nampak simple,mgkn pki seluar biru muda lebih match..just my opinion..

    ReplyDelete
  9. petisuara:) macey2x..jenuh tu nk buat header ats tu.huhu
    zon:haah!sesuai gak :) sluar biru sy x bawak balik rumah.xdpt nk matchkn dgn baju ni.hehe

    ReplyDelete
  10. rumah di malysia ke di adelaide??boleh shopping beli seluar baru ker..

    ReplyDelete
  11. selain dress,ada suka baca novel x??

    ReplyDelete
  12. wah! smart habis! like ur style n ur pic >,<

    ReplyDelete
  13. wah....gojes lah...suke suar pink tu.....papepun, mmg cool picture tu..
    btw, follow sini yer

    ReplyDelete
  14. hijua:ske gak.tp kdg2 malas.huhu.
    yaty:thanks babe!hehe
    cunda:haip!arigatok! :)

    ReplyDelete
  15. yess! agreed.. xpayah accessories.. coz otomatik nmpak serabot babot.. psl tudung lilit bilit tu.. no worries.. skang ni lilit la mcm mn u ske pun..still org kata fesyen..plus..xde org la plak nk g check u lilit cm ne.. overal.. chumilll!!!! ngeee

    ReplyDelete

 

GeeKintheRainboW Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork