Sunday, February 27, 2011

Colour Your Life Contest!

wei!jom masuk contest! aku baru nampak contest ni sebenarnya. naseb baik sempat nak daftarkan diri sebelum due date dia, which is 28 Feb!! yezzaaa..harap2x cik ween masih terima kemasukan peserta untuk contest ni.haik!arigatok!!
 
klik sini untuk menjengah cik Ween Gorgeous!

pic have been removed

selendang (pink) + headband (silver dan hitam) + kemeja (hitam dan putih) + top (hijau terang) + belt kecik (coklat) + pants (biru) + rantai (hitam) + kasut (purple.tali kasut pulak warna silver dan hitam) + gelang (purple) = 8 warna!weeeeee.

 for readers: aku baru amik gambar ni petang tadi. korang kena percaya yang aku berani berjalan-jalan memakai baju camni.siyesly..ngee.and.lagi satu korang kena caya aku tak reti pose!!huhu. terimalah aku dalam gambar dengan seadanya ye.ngee.

        syarat untuk contest ini....jeng3x!!!!....seperti dibawah:
  • Post an entry with the title “Colour your life contest”
  • Include a picture of yourself styling colorful outfit :)
  • Stated the colour you implement in your outfit
  • Link ur entry to this entry (banner is an option)
  • Once u’re done, leave ur permalink in this entry
  • Contest ended 28th February 2011

15 comments:

  1. nice ! berani mainkan warne ! thanks komen entry saye !

    ReplyDelete
  2. gud luck dik! :)

    nak wat backlink biar orang senang jenguk blog kite tak?? gi blog akak k..

    ~my latest entry~

    ReplyDelete
  3. hai saye da join awak :) http://tayarpancit.blogspot.com/2011/02/mesti-tengok-seriussumpah-lawak.html

    ReplyDelete
  4. i like your style.. nice colour blend.. your cardigan so cute.. ^^

    ReplyDelete
  5. Wadda cute combine! Hope you'll be the winner dear :)

    ReplyDelete
  6. pu3:thank u!! :)
    dda&tyar pncit:time kasey!
    poe:tq! :) yg luar skali tu kemeja biase.
    atie:haha
    onena&sari:thank u!!
    manja:hehe.sbb tu lah geekintherainbow

    ReplyDelete
  7. wahh berani ni main warna warni cani.too bad am not so brani yet.huhu
    eh, i love that headband!

    ReplyDelete
  8. brani2x!! :) sy pn ske headband tu.beli kt mines

    ReplyDelete
  9. gud luck !

    come n join my contest

    http://pipibelubang.blogspot.com/2011/02/contest-dulu-lain-sekarang-lain-d.html

    :D

    ReplyDelete
  10. anis:thanks anis!
    lulu:macey2x :)
    cik fara.thnku cik fara!!

    ReplyDelete

 

GeeKintheRainboW Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork