Sunday, July 8, 2012

Siapa nak FREE PHOTOSHOOT?



Whassup u'olls???!! aku dah janji kat korang sebelum ni yang aku nak buat free photoshoot. Jangan risau bab photographer tu sebab photographernya ialah.....aku! untuk tengok artwork aku boleh klik sini. So, below are preloved items yang aku nak jual. Murah giler tu weyh. Mana nak dapat kat tempat lain. aku dah survey preloved blogshops. Boleh kata majority jual puluhan ringgit. Aku pulak? jual bawah RM10 tu. dah la barang preloved tu elok lagi and aku suka. Habis tu kalau aku suka, kenapa nak jual? Aku kena jual, kalau tak pakaian aku dah boleh disusun jadi bukit. Ngeri…. Apa-apa pun untunglah korang. Dah la murah. Dapat photshoot free pulak tu. haish. Aku pulak yang jealous walaupun aku yang buat Contest ni. huahua.

Sila ingat bahawa pembelian barang-barang ni hanya selama seminggu. Sebab kebetulan aku tengah cuti pendek je and sekarang kat Malaysia. So, alang-alang isi masa lapang, aku ingat nak photoshoot pemenang sebelum aku blah ke Adelaide balik. Okay. Good luck!
Click gambar tu untuk enlarge.

FIRST COME FIRST SERVE. NO RESERVATION.

SOLD - A, D, E, F, G, H 

SOLD - D, E, H, G

SOLD - A, B, C, D, E, F, H, I, M, N



SOLD - SHAWL A, B, C

14 comments:

  1. hai...
    berkenan kat gelang g & h
    tapi first time ni so tak tau procedure beli online nih?
    yg g tu saya serius nak yg h tu satu rm5 ke satu set dlm gmbr tu rm 5?
    :D

    ReplyDelete
  2. http://hunyieda.blogspot.com/2012/07/giveaway-entry-paling-menarik-by-irra.html
    jum join sini..banyak hadiah menarik..

    ReplyDelete
  3. saya nak gelang E,cardigan B dgn shawl B. mcm mana nak bayau nih? hehe..

    -AIN-

    ReplyDelete
  4. saya nak jacket I dan cardigan E..hehe

    ReplyDelete
  5. gelang tu satu set awk dpt! Haa.sorry ek sebab poster sy tulis tu mcm x clear pulak.kalau untk order dan bayaran blh hntr email ke ifaathirah@yahoo.com and sy akn bgi details acc bank utk awk transfer :)

    ReplyDelete
  6. hidayah:hai.blh send ke email saya spaya saya blh bgi details acc bank utk awk transfer duit.
    ieda:=)
    ain:hntar ke email ifaathirah@yahoo.com ye.pastu saya akn bgi details acc bank :)
    izz3:blh aje.takde mslah.haha
    hana:hai hana!hntr email ke email saya taw.

    ReplyDelete
  7. ifa....ain dh email tau... nanti rply ye... nak bank in. :)

    ReplyDelete
  8. ifa.....knp cardigan B dah sold pulak? sy belum bank in pun lg sbb ifa xrply pun email sy....

    ReplyDelete
  9. I want cincin E and gelang F.Izzit still available?I hope so!

    ReplyDelete
  10. Hadiah menarik;
    TEMPAT PERTAMA : Barang Sophie Paris bernilai RM50 dan ke bawah.

    TEMPAT KEDUA : Barang Sophie Paris bernilai RM 25 dan ke bawah.

    TEMPAT KETIGA : Barang Sophie Paris bernilai RM15 dan ke bawah.


    Kalau sudi join segmen pertama ejulz k..
    http://kampung-kameq.blogspot.com/2012/07/segmen-menangi-hadiah-sophie-paris.html

    ReplyDelete

 

GeeKintheRainboW Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork