Saturday, November 5, 2011

tag KETAG

whazzzzup yooooo!! Selamat Hari Raya Haji!! ^_^
task for today: jawab tag Nana
the rules:
1. u must post these rules.
2. each person must post 11 things about themselves in their journal.
3. answer the questions the tagger set for u in their post and also create 11 new questions to people u tagged to answer.
4. u have to choose 11 people to tag and LINK them to your post.
5. go to their post and tell them that they have been tagged.

6. no tag back.
7. no stuff in the tagging section about "u're tagged if u're reading this". u legitimately (a.k.a trusted with honesty) have to tag 11 people.

About me
1. dulu aku pernah gila babeng suka hitam. tapi sebab suka gileeer, aku turn out jadi sangat suka colour (sebab dah bosan warna hitam). get it?get it get it,..get it get it.. aaaah~~ (Shinee, Get It)
2. Aku muncul di dunia ni lambat. lepas 11 tahun parents aku kahwin, baru aku muncul! tadaaa~! tak pasal-pasal aku jadi makcik kepada anak saudara yang sama umur dengan aku -_-
3. Aku suka main laga-laga kuku sampaikan surface kuku aku jadi naik turun.
4. Aku teringin nak pakai heels... pernah pakai and... sakiiiit dooowh!
5. Aku suka sneakers and teringin nak ada sepasang high cut shoes.
6. Aku suka nama Fitri sebab arwah adik aku nama Syed Fitri ^_^
7. Waktu aku kecik-kecik dulu, aku pernah tidur dengan parents. pada suatu pagi, kaki aku ada kat kepala ayah aku (tidur pusingan 180 degrees) *tidur ganas*
8. Aku pernah mimpi berak dalam seluar. mak aku kata mimpi camtu maksudnya rezeki nak datang lagi. hehe
9. Aku pernah bela kura-kura bunian (kot.kalau ingat, nanti aku cerita), ikan laga, ikan kecik, kucing nama Choki and belalang.
10. Aku teringin nak jumpa rakan bloggers. saje...
11. Aku tak banyak sangat buku cerita. tapi, so far buku paling favourite ialah "The Name of the Wind" by Patrick Rothfuss.

Jawab Soalan
1. rasanya follow
2. tak ingat la pulak katne.
3. tinggal kat Kuala Lumpur, Malaysia
4. suka shopping dan suka menahan diri dari shopping
5. sekarang pun tengah duduk di oversea. haha.
6. tak rasa teringin sangat sebab sejuk. duduk di Adelaide pun tangan boleh frosbite kembung-kembung. huu
7. mix match is important! tapi, kalau pergi kelas, kadang-kadang main sambar je.
8. looks =)
9. sukaaaa!! try lah dengar Nana :)
10. sangat jarang. jaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuh.
11. of course bagitau!

7 comments:

  1. almk!i pn xingt ape soalnnye.haha

    ReplyDelete
  2. haaa!dh ingt dh!Nana tanya slalu pegi sunway pyramid x?

    ReplyDelete
  3. kan aku dah kata kura-kura tu lari, dia jatuh masuk longkang ke ape ke, nak jugak bunian dia tu! hang ingat hang di alam fantasi ke?

    ReplyDelete
  4. http://sheisprincessdiyana.blogspot.com/2011/11/my-new-life-as-makeover-mama.html

    ReplyDelete
  5. nana:mne de longkang kt situ.kwsn bukit tuuu
    rizzyana: :)

    ReplyDelete

 

GeeKintheRainboW Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork