Thursday, November 3, 2011

kenapa korang follow blog aku? ce citer. ce citer.

assalamualaikum....
tak jawab dosa, kalau jawab sayang.ehehe~~ (tiru Maria)

aku rasa aku baru sedar yang aku tak letak email address aku kat blog. aku nampak blog lain mostly letak email  add. diorang. pastu, ramailah yang hantar email kat blogger tersebut untuk dapatkan nasihat dari segi cinta, confidence, fashion, bla, bla, bla. agak-agak kalau aku letak email add kat blog aku ni, ada orang nak hantar email kat aku tak? agak-agaknye diorang hantar email camne ek? email kutukan?(obviously mesti ada)
nak trylah letak selama sebulan. kalau takde siapa hantar pape email kat aku, aku delete balik. ho yeaaaaah.

oh ya. aku nak tanya ni, untuk sesiapa yang follow blog aku, apa sebenarnya yang korang suka pasal blog aku? or soalan tepat lagi, kenapa korang follow blog aku? serious aku C-U-R-I-O-U-S. pleaseeeeeeeee bagitau. 


jasa anda amat dihargai.

yang Benar,
Ifa Athirah


"Berkhidmat Untuk Negara"

19 comments:

  1. sbb kau kawan aku.aku follow ah.nk tau ape yg currently takes place in your life.

    ReplyDelete
  2. ermm kaloi suka jenjalan baca stiap entry
    kalau menarik sure bace and komen-komen heee

    ReplyDelete
  3. sbb kdg2 cre ko pk same dgn aku! ;)

    ReplyDelete
  4. baru 2hari follow.haha
    sebab suka bace blog org yg real, slalu cerita2, bkn yg gosip2 or byk iklan2 tu.

    ReplyDelete
  5. Saya follow blog awak sebab.... Ntah la. ekekekeke! Sbb saya ske awak follow saya dulu! :P

    ReplyDelete
  6. senah:itu semestinya. :)
    nurkaloi:okay set!
    jijiyu:ceh!mane aci.
    liyana:pemikiran sama.huhu
    deyda:awesome ey?haha
    cumie,cikmin:aha.i see
    dea:aha.alsan x bley blah
    zamri:ceit!x bace entry ak le teww.ni ape "saya2" ni?!bajet MUDA ke?ahaha

    ReplyDelete
  7. sbb suke bce entry awk kot.kadang2 ske bce pendapat2 awk :)

    ReplyDelete
  8. ur story life at aussie :D n others .like it !

    ReplyDelete
  9. Besa la..nk budget awet muda. Wakakaka! Tp apsal ko nyer follower x nk follow aku gak. Wahahaha!

    ReplyDelete
  10. ika:thank u ^_^
    islamseeker:mmg patut pn!haha
    hayati:yeaay!!teruskn baca!!
    zamri:ceeyh.owh.sebab....blog ak lg awesome dri ko!hahah.nk ak promote ke?(offer ni)

    ReplyDelete
  11. CURIOUS??? mcm pernah dgr je perkataan ni... humm.. wangi x? hahahaha!

    ReplyDelete
  12. hehe..bru nk follow..ske gak bce kesah2 idup owg laen..tq lawat my blogg..^_^ slmt kenalan!

    ReplyDelete
  13. well, baru je bace ur latest post, yang ade gambar tuh :D to be honest, both best :) part fashion and penulisan :) ikut lah, this is ur blog .. :)

    ReplyDelete
  14. sebab aku suke cara ko..style..cara ko tulis...leh layannnn la..nice blog!

    ReplyDelete

 

GeeKintheRainboW Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork