Wednesday, August 17, 2011

Google dah bertukar nama kepada Ifa Athirah??? OMG!!!

yup! that's right! aku macam tak sangka je nama aku telah menggantikan tempat perkataan "Google" tu. bayangkanlah manusia biasa macam aku ni, yang tak sefamous cik epal atau mana-mana artis melayu yang lain, yang tak pernah masuk mana-mana majalah, yang tinggal di negara bersebelahan Singapore (itu yang selalu mat salleh kata bila describe negara kita yang mana 1).. yang peliknya lagi, aku tak pernah ada connection or any relation dengan mana-mana "orang dalam" dalam syarikat google. tapi... kenapa Google pilih nama aku???!! serius terkejut giler!!! aku sendiri tak dapat nak percaya.. apetah lagi korang. tapi, mesti korang tak percaya kan? kalau gitu, ce tengok bukti dalam gambar kat bawah ni...
haaa. sekarang dah percaya? bagi sesiapa yang percaya dan tak pernah dengar google funny, sah-sah korang kena tipu bulat-bulat dengan aku! bahaha!!! padan muka!

semua ini rekaan je semata-mata.. lalala..
chaw dulu! jangan marah-marah ye, nanti muka cepat tua ;P

17 comments:

  1. laaaaaaaa........semart nyeee..nak buat jugak ! nak jugak! hehehehee

    ReplyDelete
  2. lawa. saye suke warna-warni

    dill.

    ReplyDelete
  3. dah muke aku pon pesen tua..aku nak marah le

    ReplyDelete
  4. adeeeehhh.. igtkan betul2...jahat stacy la hang nih

    ReplyDelete
  5. yaya:haha.btul la jugak technically
    ezza:ce try2x!!
    dill:wrna wrni mcm google la :)
    soliha:haha.opdn muka!
    jijiyu:uish..jgn..nnti mkin tua.naya..
    msrh:ala..snang je.hehe
    syahiroo:haha..agk betul tp x brape nk btul
    eyraa:hehe..snang je..mcm kacang goreng

    ReplyDelete
  6. wahaha.. kalau betul-betul memang cool habis laahh..

    ok, nanti nak try cari. hehehh

    ReplyDelete
  7. aip!! nurul was here..ngee..bace entry liyana... act nurul da wat toturial...jom try... http://nuruloversmylifestyle.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. hahaha. smart jugak kalau buat mcm ni :D

    ReplyDelete
  9. oh ye akak dtg cni follow awak jgk ;)

    ReplyDelete
  10. Harharrr , tengs datang melawat .
    kalau rajen follow la sekali . heeeeee

    btw,,, untonglah kalau google da betul2 tukar ke nama awk :D

    ReplyDelete
  11. sori sume lmbt reply.
    liyana:cari google funny ^_^
    nurul:okay nurul :) rse nk ubah gak layout blog ni
    ema:mmg smart pn.haha
    amalina:google funny :)
    nash:welcome.and thnk u jugak!!
    aliya:tu la psl.tp tipu je.hehe

    ReplyDelete

 

GeeKintheRainboW Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork