Monday, April 8, 2013

Featured in Style Spied: Aquila Style



Hai anda semua! 

Sihat? Dah makan? Makan ape breakfast tadi? Eh. Salah tempat ni nak tanya soalan-soalan manis macam tu. hihi. 

Sebenarnya, aku telah diberitahu oleh seorang gadis manis bernama Myra bahawa style aku difeaturedkan di dalam website Aquila Style. tahap internationaleyy kot magazine Aquila ni. “Terima kasih daun keladi, lain kali bagitahu lagi” (pantun 2 kerat special untuk Myra. hehe) ditujukan kepada Myra kerana informed aku walaupun aku sebenarnya memang tahu mengenai hal itu. Muahaha! So, aku yakin korang akan tertanya-tanya kenapa aku tak update pasal berita gempak sebegitu kan? Perrgh. Disebabkan aku memang yakin korang akan tertanya-tanya, maka, aku dah prepare soalan dan jawapan ramalan. hehe. 

ini ialah muka depan website Aquila Style beberapa bulan lepas. ngee.
klik link tu utk usha Style Spied pasal aku
 
Soalan ramalan Followers: habis tu, kenapa cik ifa tak update pasal Being featured-featured ni?

Jawapan ramalan aku: aku taknak lah menunjuk-nunjuk sangat. Apelah sangat featured-featured ni. Ehehe. Tipu je.... Haritu kan aku tak update 3 bulan sebab duduk Malaysia. Alang-alang university holiday, blog aku pun amik MC 3 bulan! Ho yeahh. 

Choii! Tak mungkin la aku tak update pasal berita ini. Aku siap print screen kot gambar aku yang terpampang di depan website ni. Walaupun followers sedikit, yang penting result gempak! Korang bukak je website Aquila…bammm! Muka aku terpampang baeekkk punyer. Hohoho. Tapi, itu kalau korang bukak website tu waktu beberapa bulan lalu la -_-. Sekarang dah tukar muka orang lain lak. Nampak sangat orang tu lama sangat bercuti dari blogging. Ouuch~. 

screenshot from Aquila Style FB
p/s: kau nampak tu? a trying-to-pose-like-a-model babeh! 

Bercuti bukan sebab takde idea. Bab-bab idea ni aku memang no hal la babe. Tapi bila part menulis ade masalah. Listen! Nak ade mood menulis pun ada masalah. Okay, nak cari masa untuk menulis pun ada masalah. Dalam banyak-banyak masalah, ikan jerung paling bermasalah. Ko apa tahu? Mihmih.  

p/s: ada beberapa gambar dalam Aquila Style tu aku belum update dalam blog. 
will be updating it later. gua janji!

9 comments:

  1. setuju2..nk menulis tuh mmg akn ade masalah..pastuh blog pon akan terbiar..haha

    ReplyDelete
  2. Tahniah..anda mmg layak dear..:)

    ReplyDelete
  3. Ada style lah !

    ReplyDelete
  4. Perghh... dahsyat. Hihihi ^_^

    p/s: Tahniah ~~!!!

    ReplyDelete
  5. betul. setuju sangat. kadang-kadang idea ada tapi taktahu cemana nak expresskan idea tu kan..

    ReplyDelete
  6. luqman:tu la pasal
    to all: thank u semua!koranglah penyokong ak yg setia.hehehe.muaaahh!

    ReplyDelete

 

GeeKintheRainboW Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork