Friday, December 7, 2012

GIVEAWAY: List Peserta


I know… it’s my bad sebab lama gilerr tak update. Blog aku koma kejap babe sebab exam, and then ada farewell party, and then, rehat-rehat kejap, and then masuk praktikal. Fuuh. So everything agak lega sikit and, right now, I’m back on action! Hell yeaah! Seriously banyak benda aku nak tulis ni.. for a meantime, aku nak update dulu list peserta giveaway. Mesti korang yang join giveaway ni asik bukak blog aku setiap hari kan. Bila bukak je takde pape update. Bengang tak? ahaha.

Seriously sorry sangat-sangat la wey. Busy dowwh. Lagi dekat nak balik Malaysia, lagi banyak benda kena setel. Plan dah ade. Tapi, tau-tau je lah plan lain, jadinye pun lain. nasib la labu.. Kebetulan, internet kat rumah pun slow macam siput. No worries. As long as terjamin pemenang akan dapat hadiah, itu dikira cukup kan? ^_^

So, here is the list of contestants yang join giveaway ini with nombor masing-masing. pegang nombor ini elok-elok ey. insyaAllah lusa, hari Sabtu (waktu ni aku free. esok aku kena pergi kerja. tak sempat) malam, pukul 9malam, aku akan update pemenang untuk giveaway ini. All the best to all of you!! ^_^


1. Kamarudin Fazleen
2. Ikafantasi
3. Nur Shahirah
4. Nab Ilah
5. Lynn Azzam
6. Nurain Syahirah
7. Pelangi Senja
8. Salwa Ismail
9. Sitikhadijah
10.              Dianaa
11.              Are-name
12.               Yaya Ade
13.                Diyana Mn
14.                   Wana Wazm
15.                     Amalia
16.                     Vendettatraveller
17.                     #JemahAwesome
18.                     Auni Soffiya
19.                     XxFaraizatii2NdxX
20.                     Cikira
21.                     Misz Noni
22.                     Afiqah Hanis
23.                     Nuryummycoklet
24.                     Scha Azman
25.                     Isabel Diaz
26.                     Afiqah
27.                     Wieyah
28.                     Arie Dee
29.                     Ahh Ayzaa
30.                     Emas Putih
31.                     Are-Tien
32.                     Una Ahmad
33.                     Zura
34.                     Ziloveyous
35.                     Tasha Meez
36.                     Confdeb
37.                     Mi$$chocolate
38.                     Maisarah
39.                     Dee
40.                     Ainie Yusof
41.                     Suzie Yusof Mohamed
42.                     Aimie Mimot
43.                     Mazliza Abd Razak
44.                     Umairah Zaharah
45.                     Sara (:
46.                     LyllAzhar II
47.                     Aida Syahirah
48.                     Miss Yanaa
49.                     Sii gadis polkadot
50.                     Abby
51.                     Fathin Roslan
52.                     Nazirah..
53.                     Amira Farzmil
54.                     Wanynaziar
55.                     Fatehahkarim :)
56.                     Yayasyira
57.                     Dairi Farisha
58.                     Only-hana
59.                     Iema
60.                     Nur Syahida Hassan
61.                     Hajar aka Tiha
62.                     Ana Diera
63.                     *Wanny*
64.                     Nabila Medan
65.                     Enna Zackni
66.                     Nuha Nordin
67.                     Ana Ahmad
68.                     Fairuz Aqilah
69.                     Abyllazz
70.                     Eimah Syahrir
71.                     Shikin Nor
72.                     EvangelistaNiL
73.                     Shahnaz Yusof
74.                     Nurul Hannah
75.                     Bb_Nona
76.                     Zuramira
77.                     Meera Ishak
78.                     Atifah Zulkifle
79.                     Niena Sofea
80.                     Xandraa Rache
81.                     Mira Production
82.                     WNHamizahTMR
83.                     N-Warah
84.                     Budak Mata Bulat
85.                     Fatimah Az-Zarah
86.                     Izyan Nazirah
87.                     Ecah Wink Wink ^^
88.                     Cik Fafa
89.                     Farah Ibrahim
90.                     Nur Nabila
91.                     Atira Ameer
92.                     Nurhanis Farisha
93.                     Azmina Ainun
94.                     Liazahirah
95.                     Nanie
96.                     Aisyah Afiqah
97.                     Nazura Hanim
98.               LyllazharII
99.               Eyza Eja
100.            Che’ Luna
101.            WNDiyana
102.            Zalikha Alya
103.            Emilia R.
104.            Rafflesia
105.            NurHaziqahMohdRosli
106.            Cdah Musicaloveat
107.            Mohd Redzuan
108.            Ct Isya
109.            Hati Terluka
110.            Nia’s
111.            Bibie Bieha
112.            Taufikmaria
113.            Izzati Zul Kefli
114.            Miss Pelangy
115.            Falya
116.            Farraa Mawar
117.            Nurul Izzati
118.            Eymasu
119.            McKoya
120.            Ummu Syahdah
121.            Annur_Islam
122.            Nur Diyanah
123.            Norul Uyuun
124.            Syiqeen
125.            Farrah Zin
126.            Nadrah Zulkifly
127.            Sofea Hanis
128.            Nurul Atiqah
129.            Elaine Mdholic
130.            Nur Nina Syahira Abd Ghani
131.            Anis Syazwani
132.            Nyzliyana Khairil Hafiz
133.            Miss Lovouis
134.            Afiqah Nur Sabrina
135.            ErmaA
136.            Cik Iera Ziera
137.            \\Izzah//
138.            Lovetdofet
139.            Ira Arina

12 comments:

  1. ~saya,52...(^^)

    http://nazirahnyerr.blogspot.com/2012/11/giveaway-more-than-20-prizes-to-be-won.html

    ReplyDelete
  2. ramainya..hope ada rezeki la kn... :D

    ReplyDelete
  3. saya harap ada rezeki . amin :) , check 50 .

    ReplyDelete
  4. #3..insyaallah ada rezeki menang lah..:))

    ReplyDelete
  5. first time dapat number last................................................

    ReplyDelete
  6. #89 . Number yang jarang dilihat . hope ada rezeki , in syaa Allah :D

    ReplyDelete

 

GeeKintheRainboW Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork