Tuesday, November 15, 2011

Malaysia Carnival [part 1]

aku pernah janji kat korang yang aku nak letak gambar waktu di Malaysia Carnival SINI. gambar tak banyak and just banyak candid orang sekeliling jeee. tak sempat nak ambik gambar penaghi-penaghi (pelat R) yang sedang menaghi di depan. layan je la ek.

tiga bangsa yang masing-masing buat muka kebahagiaan dapat candy floss.

ni Juju. ada orang nak berkenalan? ehem.ehem. jangan malu-malu. korang boleh inform kat aku. hehe.

waktu ni hujan dah rintik. comel pulak tengok diorang. macam budak-budak.

teringat Miss Sarah, cikgu Chindian aku kat INTI

yang kiri tu kawan aku dah chop. yang kanan pun sama. sorry ar! fully booked!

ini salah satu penaghi untuk Malaysia Carnival
to be continued...

9 comments:

  1. Habis dah....nak ngk gambar lagi...

    ReplyDelete
  2. wow meriah. ala x de laki single ke? hurm

    ReplyDelete
  3. miss saras laaaaa, miss sarah mana pulak!!!

    ReplyDelete
  4. zyash:dah upload yg 2nd :)
    azalia:yg kt atas tu single la :) chop sbb minat je.haha
    jijiyu:mne de.tipuw sunat je.haha
    nana:alaaa.silap tekan.mlas nk btulkn
    nenscl.:macey :)
    roslanputra:penari tu cantik :)
    marniey:thank u ^_^

    ReplyDelete

 

GeeKintheRainboW Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork