Thursday, December 30, 2010

Style Your Hijab

errr.this is the first time aku masuk contest dalam blog.huuu.
 
Syarat2xnya adalah seperti berikut:
1)  gambar pakai tudung or hijab or shawl ( purdah digalakkan..hee) p/s TUDUNG BAWAL PON BOLEY ..wuwu
2)make sure tutup aurat ! ( pakai tudung ikot cara islam yer !  )
3)bile ana cakap tutup aurat means takde nampak rambut,takde nampak lengan,takder sendat2 sangat yer !
4)kalau ade gambar yang tak tepati syariat ,gua tak reject awal2,tapi gua nasihat dulu..(kalau ade jugak markah kureng sket la yer ? )
selepas dua syarat di atas dipenuhi,buat ini :
1) satu entry bertajuk SAYA SUKE BERHIJAB or STYLE UR HIJAB ,masokkan gambar di atas dalam entry anda,pastu linkkan gambar itu ke post ini yer ..letak sekali syarat-syarat contest ni yer ^^
2)letak banner(gambar ) yang kat atas tu di sidebar belog anda..hohoo ( nak resize banner pon boley )
3)yang paling penting mestila korang kene letak gambar korang bertudung/berhijab/ber-shawl/berpurdah tu kat dalam entri korang tu ^^
5) sila tag kawan-kawan korang..3 orang pon jadila..hee (make sure kawan korang taw yer )
6)dah siap tu submit la post korang kat COMMENT box gua okei :)
7)tarikh tutup pertandingan adalah 11 january 2011
8)ouh,kalau gambar berdua,bertiga bersepuluh pon takpe asalkan gambar korang kene ade
9)kalau baik hati alang alang da join contest tu ,tekan la butang follower tu.tehee,( tiada    paksaan )
HADIAH LUMAYAN ! (rm 100 ! lagi banyak penyertaan lagi lumayan ! )

ni gambar pelaburan aku untuk contest ni (damn!sumpah segan!!huhu)
orang yg aku nak tag:



11 comments:

  1. as'salam

    thanks for joining ! wish u luck then ^^

    btw jom try naseb kt contest ni plak :)

    best of the best contest !

    ReplyDelete
  2. hye ifa...
    thanks for da tag..
    saya sudah join pon..
    hee ^-^
    GOOD LUCK ea!!
    nice pic!!
    :)

    ReplyDelete
  3. aliza:tq2x!!
    pina:bwek!xnak lyn hng.haha
    woot2:orait!
    anys:owwh.ye ke.hehe.bru tau

    ReplyDelete
  4. cantik lah :)
    suka tengok :)

    GOOD LUCK :)

    ReplyDelete
  5. miza:erk!macey!hehe
    BGB:err..mane de!bese je.huhu
    luqman:sebuk!wek!

    ReplyDelete

 

GeeKintheRainboW Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork